sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

CĂTĂLINA, FATA DE 17 ANI CARE A MURIT ÎN MOD MISTERIOS A FOST BĂTUTĂ ȘI VIOLATĂ DE UN BĂRBAT ÎNSURAT? DETALII ULUITOARE

Au apărut detalii șocante în urma morții suspecte pe care a avut-o fata de 17 ani, din Braniştea.

Cătălina ar fi avut o relaţie cu un tânăr însurat şi care o obliga să se prostitueze. Părinţii au încercat să o salveze din mâinile agresorului, care o bătea frecvent şi chiar o droga, însă fata le spunea că îl iubeşte şi nu recunoştea traumele la care era supusă.


Astfel, în urmă cu câteva zile, după ce tânăra a ajuns acasă plină de vânătăi şi aflată sub influenţa alcoolului şi posibil a narcoticelor, părinţii i-au luat telefonul şi i-au interzis să îl mai vadă pe tânărul responsabil de agresiune.


Oamenii au povestit că fiica lor ar fi fost bătută şi violată de tânăr, iar după ce i-au interzis să îl mai vadă, cinci indivizi au venit la casa lor şi i-au ameninţat cu bătaia.Părinţii fetei, dar şi surse din cadrul medicilor, cred că fata ar fi murit din cauza rănilor suferite şi eventual din cauza unor droguri puternice, şi nu cred în varianta sinuciderii cu Ibuprofen şi Advil.Trupul neînsufleţit al tinerei a fost dus la morgă, acolo unde medicii legişti vor stabili cauza exactă a morţii.


Între timp, poliţiştii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.


Vizat de anchetă este tânărul din Galaţi care ar fi bătut-o, violat-o şi obligat-o să se prostitueze pe tânăra din Braniştea.

Identitatea lui este cunoscută poliţiştilor, iar oamenii din comuna Braniştea îl cunosc ca un „Loverboy”, respectiv un tânăr care promite fetelor că se vor căsători şi vor avea o viaţa împreună doar cu scopul de a le convinge să se prostitueze în folosul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen