joi, aprilie 18, 2024
Fără categorie

UN CAZ LĂSAT DE IZBELIȘTE?

Cazul șocant de la noi din comună pare a fi lăsat abandonat. Agresorii nici acum nu au fost duși la audieri, deși de la caz au trecut mai mult de 48 ore. Unul dintre ei a plecat din țară, în Germania.

 

Întâmplarea de la noi din comună a stârnit furia opiniei publice, părerile fiind împărțite, după ce 4 indivizi, doi adulți și doi minori au violat o fată de 14 ani într-o casă părăsită, unde au filmat totul, iar apoi au șantajat-o  pe fată cu publicarea imaginilor  pe internet. Cei acuzați sunt vecini cu fata, în satul Umbrărești (Tămășeni).

 

Cei acuzați aruncă vina pe fată

 

Bărbații acuzați spun că fata ar fi venit cu ei de bună voie și că nu au obligat-o să întrețină relații sexuale. Fata a avut în urmă cu 4 luni  o relație cu unul dintre băieți și a ajuns cu ei într-o casă părăsită. Unul dintre cei acuzați spune că el a fost abordat de fată. Spune că lucra la baloți, a pus o poză pe o rețea de socializare, fiind în pielea goală, iar fata, mai departe a reacționat. Totodată aceste spună că fata le-a trimis poze și filmulețe indecente. Acuzații  negate de tânără, spun surse din anchetă.

 

DIICOT A INTRAT PE FIR

 

Procurorii vor trebuie să decidă dacă a fost vorba despre un viol sau despre un act sexual cu un minor. Ultima acuzare aduce o pedeapsă mai mică. Pe lângă aceste două fapte, întră și acuzația de pornografie infantilă. Parchetul de pe lângă Judecătoria Lieşti şi-a declinat competenţa în acest caz la DIICOT, ţinând cont că există probe.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen