miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

I-AU VENIT DURERILE CÂTEVA ORE MAI TÂRZIU DUPĂ CE A FOST IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT

Un adolescent, în vârstă de 16 ani s-a prezentat la spitalul din Tecuci două ore mai târziu, după ce a fost implicat într-un accident rutier, pe o stradă din Tecuci. Imediat după accident, minorul nu a solicitat îngrijiri medicale, spunând că se simte bine, dar probabil, mai târziu, convins de cineva, s-a prezentat la spital, declarând că a fost victima unui accident rutier.

 

Astfel, Spitalul Municipal Tecuci a sesizat Poliția Municipiului Tecuci despre faptul că la această unitate spitalicească s-a prezentat un adolescent, de 16 ani, care declară că ar fi victima unui accident rutier petrecut, în aceeași zi, în jurul orei 12.50, în municipiul Tecuci.

 

Polițiștii au efectuat verificări în cauză, stabilind că minorul ar fi condus un motociclu, pe strada 1 Decembrie 1918, și, la un moment dat, ar fi intrat în impact cu un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, care ar fi intenționat să iasă dintr-o spălătorie auto.

 

După producerea accidentului, victima a refuzat transportul la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar s-a prezentat ulterior la unitatea spitalicească, unde, după efectuarea de investigații s-a stabilit că nu necesită internarea.

 

Cele două persoane implicate în accident au fost testate alcoolscop, rezultatele fiind negative, însă polițiștii  au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen