BĂRBAT MORT ÎNTR-UN ACCIDENT LA GALAȚI

Accident mortal, în această seară la Galați. Un șofer, în vârstă de 42 ani și-a pierdut viața, după ce mașina pe care o conducea a spulberat o stație de transport în comun, s-a lovit de un stâlp, care din cauza impactului s-a rupt și a căzut peste mașina.

În data de 04 decembrie 2021, în jurul orei 19:45, Poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Traian, în apropierea avut loc un accident rutier, iar conducătorul auto a rămas încarcerat și s-ar afla în stare de inconștiență.

Polițiștii din cadrul Biroului Poliției Rutiere care au ajuns imediat la fața locului împreună cu echipaje din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență – „Eremia Grigorescu” Galați, au constatat că, din păcate, persoana care a condus autoturismul implicat în acest eveniment rutier, a decedată.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 42 ani, din sat Costi, comuna Vânători, județul Galați. Acesta se afla singur în autoturismul pe care îl conducea dinspre Sat Costi, iar când a ajuns pe strada Traian, din municipiul Galați, a pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu o stație pentru transport public și apoi s-a lovit de un stâlp de iluminat, care s-a rupt și a căzut peste mașină. În urma impactului, bărbatul de 42 ani, a decedat.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările urmând a fi continuate de polițiștii din cadrul Biroului Poliției Rutiere Galați, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier, dacă bărbatul avea permis de conducere valabil și dacă acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, informează IPJ Galați.

Foto: GSDG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *