VASLUI | ȘI-A OMORÂT SOȚIA ȘI COPILUL, IAR APOI A FĂCUT ACCIDENT

Un bărbat si-a ucis cu bestialitate soția și fiul în această dimineață, apoi a plecat cu masina la plimbare. În apropierea localității Costești, bărbatul a făcut accident. Acesta era singur în mașină și prezenta contuzii minore, scriu cei de la newsvaslui.

La sosirea echipajelor de politie și ambulanță, bărbatul le-a declarat oamenilor legii ca și-a omorât soția și fiul cu toporul.

„La data de 05 decembrie 2021, ora 10.40, am fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la un accident rutier produs pe drumul național DN 24 din localitatea Costești, județul Vaslui, în care este implicat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, iar conducătorul auto, un bărbat din localitatea Corni-Albești, județul Vaslui, în vârstă de 79 de ani, prezenta pete de culoare brun-roscată pe haine, despre care declară că aparțin soției și fiului său pe care i-ar fi omorât la domiciliu.

La fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști din cadrul Serviciului Rutier și o echipă operativă de cercetare a Serviciului de Investigații Criminale Vaslui.

La locuința din localitatea Corni-Albești, comuna Albești, județul Vaslui au fost găsite două persoane, o femeie în vârstă de 79 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani,(soția și fiul) decedate.Acestea prezentau urme de violență la nivelul superior al corpului.

Prezumtivul autor se află în custodia polițiștilor.

Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții (omor), cercetările au fost preluate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bărbatul care s-a răsturnat cu mașina la Costești și apoi a recunoscut comiterea unei crime oribile, în localitatea natală, Corni, comuna Albești, este un bătrân de aproximativ 79 de ani. După ce a povestit ceea ce a făcut, către locuința sa au pornit cei de la primăria din comună și un echipaj SMURD. Au găsit două victime, mamă și fiu, ambii decedați dar locul crimei semăna cu un abator sau cu scene desprinse din filmele horror.

”Prima dată am intrat într-o bucutărie de unde am văzut că ieșea abur. Pe aragaz era o oală cu apă golită, pe trei sferturi. Am închis aragazul și apoi i-am văzut. Femeia era întinsă pe pat, într-o baltă de sânge, cu răni adânci la nivelul capului. Fiul era întins pe jos, cu gâtul tăiat aproape de tot. Cei de la ambulanță nu au avut nimic de făcut. Au constatat decesul și atât”, povestesc martorii.

De asemenea, nimeni nu-și explică ce l-a determinat pe octogenar să recurgă la un asemenea gest mai ales că îl știau ca om liniștit, la locul lui și care nu a făcut niciodată probleme. ”Necazuri făcea fiul lui, un bărbat de aproximativ 46 de ani. Îl puteai vedea mai tot timpul beat și le făcea și scandal bătrânilor. Cine știe ce l-a dterminat pe bătrân să recurgă la așa ceva?!”, spun vecinii.  La această oră, zona în care s-a petrecut oribila crimă este împânzită de polițiști, scriu cei de la vasluianul.ro

Foto: Vasluianul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *