marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Câte sancțiuni au primit administratorii de drum, din județul Galați, în anul 2021

Deși gropile de pe străzi au fost multe, la fel și vizitele la service, se pare că numărul de sancțiuni contravenționale aplicate administratorilor de drum, din județul Galați, nu a fost unul pe măsură.

Într-un articol de acum câteva săptămâni specificam faptul că, în cazul în care șoferii observă un obstacol pe drum, aceștia pot suna la poliție pentru a-l semnala. După semnalarea la poliție, mai departe, potrivit legii, administratorul de drum trebuie notificat pentru a rezolva problema, iar în cazul în care nu o face, primește sancțiune.

Potrivit IPJ Galați, ca răspuns la solicitarea noastră, in anul 2021, administratorii de drum, din județul Galați au primit doar 4 sancțiuni.

O sancțiune a fost aplicată pentru neasigurarea stării de viabilitate a părții carosabile potrivit standardelor in vigoare. Două sancțiuni aplicate pentru nesemnalizarea, precum și neluarea masurilor de înlăture a obstacolelor aflate în zona drumului public, iar o altă sancțiune a fost dată pentru neîndeplinirea obligațiilor de instalare a mijloacelor de semnalizare rutieră, precum și a dispozitivelor speciale de acest fel.

Administratorul drumurilor publice din județul Galați a primit o sancțiune în anul 2021, pentru neasigurarea stării de viabilitate a părții carosabile potrivit standardelor in vigoare, deși postările pe rețelele de socializare, privind gropile de pe carosabil au fost și în acest an însemnate.

Sancțiuni contravenționale aplicate administratorilor de drum, din orașul Tecuci, nu au fost date, chiar dacă drumurile din oraș arată ca după război. Oricum, tot orașul Tecuci este în plin șantier, iar străzile sunt în curs de modernizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen