vineri, iulie 19, 2024
Actualitate

Află aici unde vor fi radarele în următoarele zile|Vezi când va sta radarul la Umbrărești

Astăzi, 23 decembrie, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Oțelarilor, Prelungirea Brăilei și Ștefan cel Mare. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Vameș și Ivești, iar pe DN 26, în localităţile Șivița și Brănești. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Priponești, iar pe DJ 251, la Cuza Vodă și Cudalbi.


Vineri, 24 decembrie, radarele vor fi mplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Gheorghe Asachi, Traian și Calea Smârdan. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Independența și Barcea, pe DN 24D la Bălăbănești, iar pe DN 26, în localităţile Tătarca și Vlădești. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Cosmești, iar pe DJ 251, la Slobozia Conachi și Matca.


Sâmbătă, 25 decembrie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Frunzei, Tecuci și Drumul de Centură. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Șendreni și Liești, pe DN 24 D la Vârlezi, iar pe DN 26, în localităţile Ijdileni și Oancea. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Berheci, iar pe DJ 251, la Pechea și Costache Negri.


Duminică, 26 decembrie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Brăilei (zona Tirighina), Movilei și Nicolae Bălcescu. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Tudor Vladimirescu și Umbrărești, pe DN 24D, la Cuca, iar pe DN 26, în localităţile Frumușița și Cavadinești. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Munteni, iar pe DJ 251, la Pechea și Cudalbi. DJ 251, la Smârdan și Slobozia Conachi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen