duminică, mai 19, 2024
Actualitate

FOTO | Carnagiu pe o șosea din Iași. ȘAPTE persoane au decedat

Un grav accident rutier s-a propus marți dimineață în județul Iași. Potrivit ISU Iași, este vorba despre un impact între un autocamion, o ambulanță care transporta un pacient și o autoutilitară. Şeful SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat la Digi24, că echipele ajunse la fața locului au declarat decesul a șapte persoane.

Șapte persoane – șoferul autocamionului și șase ocupanți ai autoutilitarei – au încetat din viață. Șoferul ambulanței și asistenta au suferit leziuni, iar o femeie însărcinată care se afla în ambulanță a scăpat cu bine și a fost preluată de familie”, a precizat Diana Cimpoeșu.

O ambulanță care transporta o femeie gravidă, un camion în care se aflau cinci muncitori și un autoturism s-au ciocnit violent. Potrivit primelor informații, șoferul camionului ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă.

La fața locului intervin mai multe echipaje de la Pompieri și SMURD.

„La locul intervenției au fost alocate, un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor de la Tg. Frumos, un echipaj de Terapie Intensivă, un echipaj de Autospeciala pentru transport personal şi victime multiple și un echipaj de prim ajutor de la Iași, dar și două ambulanțe SAJ Iași”, au declarat reprezentanții ISU Iași.

Au fost identificate 7 victime incoștiente din camion și autoutilitară, fiind declarate decedate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen