Interlopii care au bătut un activist de față cu poliția au scăpat de temniță. Aceștia sunt în libertate și pot recidiva oricând

Indivizii care au pus în pericol zeci de persoane, într-o urmărire ca în filme, ca să îl prindă și să îl bată sub privirile neputincioase ale polițiștilor pe un activist, au scăpat definitiv de pușcărie.

 

Bărbații din județul Buzău cu apucături de interlopi, care au blocat mașini în trafic, au pus în pericol zeci de persoane, au distrus autoturismul unui activist și l-au bătut pe acesta chiar sub privirile polițiștilor – au scăpat cu pedepse cu suspendare și despăgubiri totale de 2.000 de euro. Mai mult, victima trebuie să achite și cheltuieli de judecată, alături de unul dintre inculpați, pentru că a contestat hotărârea dată de instanța de fond, potrivit celor de la spyNEWS.

 

„Respinge ca nefondate apelurile declarate de inculpatul Cojocaru Costinel Dănuţ şi de partea civilă Niţu Robert Gabriel, împotriva sentinţei penale nr. 921 din data de 01 noiembrie 2021 pronunţată de Judecătoria Buzău în dosarul nr. 8514/200/2021. Obligă pe apelantul inculpat şi pe apelanta parte civilă la plata sumei de câte 100 lei fiecare, reprezentând cheltuieli judiciare către stat, în calea de atac. Definitivă”, este sentința dată recent de Curtea de Apel.

 

Conform deciziei care a rămas, acum, definitivă, pentru toate faptele comise, cei trei trebuie să achite, în total, 2.000 de euro. Ei nu au fost acuzați nici de ultraj, deși au îmbrâncit o polițistă, nici pentru periclitarea traficului rutier, nici pentru blocarea unui drum public. Decizia instanței de fond a fost și pe placul procurorilor, așa că Parchetul nu a declarat apel. De altfel, procurorii i-au lăsat inițial în libertate pe autori, iar cei trei au fost trimiși în fața instanței, pentru emiterea unor mandate, abia după ce presa a difuzat imaginile șocante.

 

Citește întegral pe spyNEWS.

Sentință definitivă în dosarul „gorilelor” care au desfigurat un activist, sub nasul poliției / S-au ieftinit tentativele de omor

Foto: spyNEWS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *