vineri, iulie 19, 2024
Actualitate

Doi mătcași au încercat să jefuiască o casă a pariurilor, dar fără succes. Aceștia s-au speriat de alarmă

Casa de pariuri sparta

Doi tineri, din Matca au fost lăsați liberi de justiție, după ce aceștia au spart o agenție de pariuri. Tinerii, cu măști și mănuși au încercat să sustraga caseta de valori, dar s-au speriat de alarmă și au fugit fără a lua și „prada”.

 

La data de 19 februarie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Matca și cei ai Biroului Investigații Criminale Tecuci au identificat doi bărbați, ambii de 22 de ani, din comuna Matca, bănuiți de comiterea unei tentative de furt calificat.

 

Din cercetări, a reieșit că, în noaptea de 18/19 februarie, cei doi, având fețele acoperite și mănuși chirurgicale în mâini, ar fi spart geamul ușii de acces în incinta unei case de pariuri sportive, din comuna Matca, ar fi pătruns în interior și ar fi încercat să sustragă caseta de valori.

 

Din cauza declanșării sistemului de alarmă, cei doi bărbați nu au reușit să ducă la capăt activitatea infracțională, părăsind în grabă locul faptei, fără a sustrage alte bunuri.
Polițiștii au reținut persoanele în cauză, pentru 24 de ore.

 

În cursul zilei de 20 februarie, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen