Bâtrâni de 87 și 67 de ani jefuiți de un bărbat din județul Mureș

Atenție, nu permiteți oricui să pătrundă în locuință! Doi bâtrâni din Galați au fost jefuiți după ce au permis unui necunoscut să intre în casă pentru a le vinde oale și tacâmuri.

 

Potrivti I.P.J. Galați, la data de 8 martie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Galați au identificat un bărbat, de 40 de ani, din județul Mureș, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

 

Persoana în cauză a fost depistată în fața unui magazin, din cartierul Micro 18, în timp ce încerca să-i vândă un set de oale unui bărbat, de 83 de ani.

 

În urma activităților investigative, a rezultat că, în lunile septembrie și noiembrie 2021, bărbatul, însoțit de o altă persoană de sex bărbătesc, neidentificată, până în prezent, sub pretextul că ar fi dorit să vândă seturi de oale și tacâmuri, ar fi pătruns în locuințele victimelor ( doi bărbați de 87, respectiv 67 de ani), cu acordul acestora și, profitând de neatenția lor, ar fi sustras sumele de 10 000 de lei, respectiv 1 600 de lei.

 

Persoana bănuită de comiterea acestor fapte a fost condusă la sediul Poliției, în scopul audierii, fiind reținută, pentru 24 de ore. Odată cu depistarea sa, prejudiciul a fost recuperat integral.

 

În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *