vineri, aprilie 19, 2024
Actualitate

Un copil din Cosmești a murit în condiții suspecte la spitalul din Tecuci

Un copil de 3 ani și 6 luni a murit în condiții suspecte zilele trecute la Tecuci. Băiatul de loc din Cosmești a fost adus marți dimineață de părinții săi la spitalul de pediatrie din oraș având roșu în gât. Medicii l-au consultat, după care mama sa să își ia băiatul acasă și sa îi facă tratamentul prescris de doctori. Spre seară, însă, starea copilului s-a agravat și părinții l-au adus din nou la spital, scriu cei de la Pro Lider Fm.

 

 

În timpul nopții, micuțul a intrat în stop cardio-respirator și a murit.Părinții lui Matei susțin ca medicii de la Tecuci au refuzat să le transfere copilul la Spitalul de Pediatrie din Galați și doar au chemat un echipaj SMURD, să facă manevrele de resuscitare, adaugă Pro Lider FM.

 

 

Conducerea Spitalului Municipal din Tecuci susține că mama copilului a refuzat internarea marți dimineață, când l-a adus pe băiat, deși medicii au recomandat acest lucru.Poliția și Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci fac anchetă în cazul copilului decedat. Familia copilului va face reclamație și la Colegiul Medicilor și la Direcția de Sănătate Publică din Galați, potrivit celor de la Pro Lider FM.

Ar putea fi o imagine cu persoană şi copil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen