Scandal între o fată de 14 ani și un baiat de 17 ani, din cauza unei relații de prietenie

Joi, 17 martie, în jurul orei 20:00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat de către Dispeceratul unității de poliție în cartierul Micro 21, întrucât locatarii unui bloc au sesizat un scandal pe casa scării. La fața locului, jandarmii au identificat doi tineri, un băiat în vârstă de 17 ani și o fată în vârstă de 14 ani.

 

În urma legitimării, jandarmii au stabilit că tinerii nu locuiesc în zona unde au fost identificați, iar în urmă cu două zile instanța de judecată a emis un ordin de protecție împotriva băiatului, pe o durată de șase luni. Fiind întrebați despre motivul pentru care cei doi se află împreună și nu este respectat ordinul de protecție emis de către autorități, ambii au precizat că au stabilit prin telefon să se întâlnească și să discute despre ruperea relației de prietenie dintre ei, întrucât adolescentul refuza să accepte ideea că minora nu mai dorea o relație de prietenie cu acesta.

 

Ambii au fost conduși la sediul poliției, unde adolescentul a fost sancționat cu amendă în cuantum de 500 lei, pentru provocarea de scandal în locuri publice, iar mama minorei a fost sancționată cu amendă în cuantum de 100 lei, pentru nesupravegherea minorului. Totodată, jandarmii i-au pus în atenție adolescentului că nu are voie să se apropie la o distanță mai mică de 200 m față de minoră, față de adresa acesteia de domiciliu și față de școala unde învață, cât și interdicția de a lua legătura cu aceasta prin telefon, corespondență sau orice alt mod, pe durata valabilității ordinului de restricție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *