miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Un bărbat din Umbrărești și-a lovit soția cu un lemn în zona capului, cauzându-i mai multe leziuni

TurdaNews - Telenovelă la Turda: Femeie bătută în plină stradă de soț!  Bărbatul și-a găsit o amantă cu 15 ani mai tânără ca el!

La data de 17 martie 2022, în jurul orei 10:24, Poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Umbraresti, județul Galați, un bărbat în vârstă de 47 ani și-ar fi agresat fizic soția, la adresa de domiciliu.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești care au ajuns în scurt timp la fața locului au stabilit faptul în urma unui conflict spontan între doi soți, bărbatul și-a lovit soția în vârstă de 48 ani cu un lemn în zona capului, cauzându-i mai multe leziuni.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

S-a întocmit formular de evaluare a riscului a persoanei agresate și nu a rezultat risc iminent în vederea emiterii unui ordin de protecție.

În cauză de față a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, a transmis I.P.J. Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen