miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Întreruperi de curent în mai multe localități din județul Galați, înclusiv Liești și Hanu Conachi

Lucrări la rețeaua de energie în perioada 1-7 iunie! Fără curent în mai multe zone! - stiripiatraneamt.ro

În această săptămână sunt programate mai multe întreruperi de curent pentru diverse lucrări la energia electrică, potrivit site-ului intreruperi.edmn.ro.

 

Astăzi, 22 martie, energia electrică va fi întreruptă  în comuna Liești, Foltești și Smârdan. În Liești curent nu va fi în toată comuna, iar în  Foltești, energie electrică nu va fi în zona primărie, strada principală, în spatele gării și în zona gării spre centru. În Smârdan  energie electrică nu va fi în zona școală, primărie, cuib de barză pe DJ și străzi adiacente. În Liești se întrerupe curentul de la ora 8:30, până la ora 15:30, în Foltești se întrerupe de la ora 9:00, până la ora 16:00, iar în Smârdan nu va fi curent între orele 9:00 – 15:00.

 

Mâine, 23 martie, tensiune electrică nu va fi la Foltești, între orele 9:00 – 16:00, în zona din spatele SMA. Între orele 9:00 – 15:00, curent nu va fi la Smârdan, în zona Stadionului la deal, spre cimitir cu strazi adiacente. În același timp, la Galați, între orele 8:00 – 16:00, blocurile Arcada A, B și blocul Cancaz, de pe strada Crizantemelor rămân fără energie electrică.

 

În ziua de joi, 24  martie, vor fi cele mai multe lucrări la energie electrică. Vor fi deconectate de la curent comunele Foltești, Smârdan, Corod, Tulucești, Vânători, Tudor Vladimirescu, Piscu și Slobozia Conachi. La Foltești, între orele 9-16 se va întrerupe energia electrică în zona Primarie, DJ si in spatele Garii. La Smârdan curent nu va fi în zona străzi, sat Smârdan și în zona din spatele SC Derpan. De asemenea, în Corod energia electrică va fi întreruptă în toată comuna, între orele 8:30 – 15:30.

 

Tot joi, 24 martie, energie electrică între orele 9-15, nu va fi în Tulucești, zona agrement pădurea Gârboavele, zona Pibunni. În Vânători nu fa fi curent în zona agricolă Odaia Manolachi, ferma Milos. În continuare în Odaia Manolachi nu va fi tensiune electrică pe străzile din sat și zona Turn si pe Vale (Scoala, Biserica) și în zona Cartierul nou pe partea dreapta dupa Canalul de irigatii. De asemenea, în același interval orar, curent nu va fi în Tudor Vladimirescu, zona câmp și SRP 2. La Piscu nu va fi curent în zona câmp Vameș, ANIF AE-CMT și irigatii, plus în câmp Piscu, Patrascu Cezar și irigatii.

 

Sâmbătă, ultimele lucrări la energie electrică sunt programate în satul Hanu Conachi, comuna Fundeni, în zona fostului SMA, în intervalul orar 8-16.

 

Întreruperile programate la energie electrică pot fi urmărite aici.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen