joi, aprilie 18, 2024
Actualitate

Accident la Vameș, după ce un șofer neatent, a intrat în 4 mașini oprite la un alt accident rutier

accident - G4Media.ro

La data de 01 aprilie 2022, în jurul orei 20:50, pe DN 25, la km. 42 + 600 m, s-a produs un eveniment rutier în următoarele împrejurări:


Un bărbat din comuna Munteni, județul Galați, în vârstă de 64 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25 în afara localității Vameș, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați către municipiul Tecuci, ajungând la kilometrul mai sus menționat, nu a păstrat distanța corespunzătoare față de ultima mașină dintr-o coloană de autovehicule, care se aflau oprite din cauza unui accident rutier soldat doar cu pagube materiale, intrând în coliziune față spate.

Din impact, ultimul autoturism din coloană a fost proiectat în cel din față, urmând un carambol în care au fost implicate alte 3 autoturisme.


În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea a unui număr de 5 autoturisme și rănirea ușoară a unui bărbat în vârstă de 61 ani, pasager aflat în ultimul autoturism din coloană.
Toți cei 5 conducătorii auto dețin permis de conducere valabil și au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.


În cauză, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, potrivit I.P.J. Galați.

 

Urmărește-ne și pe Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen