miercuri, februarie 21, 2024
Actualitate

Județul Bacău: Un bărbat și-a aruncat copii în râul Siret, după ce s-a certat cu soția sa. Copii au fost scoși de un polițist, din păcate morți

Tragedie în această după-amiaza, în județul Bacău. Un bărbat s-a aruncat în râul Siret cu fetița și băiețelul sau, după ce s-a certat cu soția sa. Polițiștii și pompierii sunt în alertă în acest moment, fiindcă bărbatul este de negăsit. Nu se știe exact dacă bărbatul s-a aruncat sau nu.

Reprezentanții IPJ Bacău au transmis că la ora 13.10 au fost sesizati prin apel 112 de către o femeie de 23 de ani despre faptul că, soțul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, a luat cei doi copii minori, o fetiță de 5 luni si un băiețel de 4 ani și a părăsit domiciliul, amenințând că se va sinucide împreună cu aceștia în barajul de acumulare din comuna Racaciuni.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, iar la 13.26 unul dintre agenți a observat pe luciul de apă corpurile a doi minori care pluteau.

Acesta a intrat imediat în apă, i-a scos la mal, le-a acordat primul ajutor, pana ce la locul incidentului au ajuns medicii, manevrele de resuscitare fiind continuate de aceștia.

Din pacate a fost declarat decesul acestora. Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Reprezentanții ISU Bacău adaugă faptul că au sistat cautarile barbatului in această seara, la ora 21:00, urmand a se relua mâine la ora 7:00.

Urmărește-ne și pe Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen