miercuri, octombrie 23, 2024
Fără categorie

Comuna Umbrărești într-un nou proces de modernizare. Trotuar și pistă pentru biciclete în vale, promenadă cu parcare și băncuțe în deal

Comuna noastră  va intra într-un nou proces de modernizare. De această dată sunt vizate trotuarele din deal și din vale. Mai exact, de la intersecția cu DN25, până în fața primăriei, va fi construit un trotuar modern, care să ferească pietonii  de șoferii ce merg haotic, dar și o pistă de biciclete, pentru ca bicicliștii să nu mai meargă pe partea carosabilă. Trotuarul și pista de biciclete vor fi pe partea dreaptă, din deal spre vale, și vor fi despărțite între ele de borduri.

De asemenea, în deal se va amenaja o  promenadă, de la intersecția cu drumul ce duce la Cudalbi, până la piață. Promenada va fi asemănătoare ca la Liești, adică va avea parcări, trotuar larg și băncuțe, unde oamenii să stea pentru a se odihni. Aceasta va fi pe partea dreaptă și va avea o  lungime de 750 de metri.  Totodată va fi modernizat și trotuarul care este pe poteca ce face legătura cu DN25 – Strada Gării.

Partea din deal ce va fi modernizată

Ambele sunt proiecte diferite, și termenul de execuție se va desfășura pe o perioadă de 4 luni.

Urmărește-ne și pe Telegram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen