miercuri, februarie 21, 2024
Actualitate

Tragedie seara trecută în județul Vrancea. Un copil de un an a murit după ce s-a strangulat cu un cablu de la încărcător

Tragedie seara trecută în județul Vrancea. Un copil de un an a murit după ce s-a strangulat cu un cablu de la încărcător. Un moment de neatenție din partea părinților și tragedia s-a produs.

Mama sa este cea care a dat alarma. Văzând că micuțul nu respira, a sunat de urgență la 112. Până sosirea ambulanței, părinții au dus copilul la mediul de familie și împreună s-a dus sre stația de ambulanță din comuna Năruja.

„Este vorba de un copil de un an, adus de părinţi la medicul de familie din localitate şi împreună s-au deplasat către staţia de ambulanţă de la Năruja. Copilul, aflat în stop cardiac respirator, a fost preluat pe traseu de o ambulanţă cu asistent medical, care a început manevrele de resuscitare. Între timp, la faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă cu medic. Manevrele de resuscitare au fost continuate timp de o oră şi 30 de minute, dar, din păcate, fără răspuns”, a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

Cazul este în atenția polițiștilor. În cauză deschizându-se un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„În cursul serii trecute, la ora 18.25, prin apel SNUAU 112 un echipaj SAJ Vrancea a sesizat faptul că au preluat din localitate Nistorești un copil în vârstă de aproximativ 1 an care fusese găsit în stare de inconștiență. Din nefericire, la scurt timp a fost constatat decesul acestuia. În cauză cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă, urmând să fie stabilită cauza decesului după efectuarea necropsiei” transmit reprezentanții IPJ Vrancea.

Dumnezeu să-l odihnească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen