marți, aprilie 23, 2024
Cultural

Zi de sărbătoare în parohia Umbrăreşti 1. Reprezentanții ASCOR Galaţi au participat la slujbă


„Zi de sărbătoare ieri, atât pentru parohia „Sf. Arh. Mihail şi Gavriil” din com. Umbrăreşti, jud Galaţi cât şi pentru delegaţia ASCOR Galaţi, prezentă aici, într-o vizită misionară.Cu binecuvântarea ÎPS Arhiepiscop dr. Casian Crăciun, al Dunării de Jos, o delegaţie de studenţi ASCOR Galaţi a participat în duminica a XXII a după Rusalii, alături de pc. pr. paroh Ioniţă Gheorghiţă şi de numeroşi credincioşi, la slujba Sfintei Liturghii, oferind răspunsurile la strană iar la final susţinând un program de pricesne.Programul vizitei a continuat cu un dialog pe care studenţii l-au purtat cu tinerii parohiei, mulţi dintre ei fiind în clasa a XI a şi a XII a la liceele din Tecuci, pe tema: „Cât de frumos este să fii student şi creştin astăzi”.


La final toţi tinerii şi copiii au primit din partea parohiei şi a ASCOR Galaţi, dulciuri şi au jucat mai multe jocuri de cunoaştere.

Mulţumim pc. pr. paroh Ioniţă Gheorghiţă, credincioşilor şi tuturor tinerilor, pentru primirea călduroasă, deschiderea şi ospitalitatea de care au dat dovadă”, susțin reprezentanții ASCOR Galaţi într-o postare pe pagina lor de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen