vineri, mai 24, 2024
Actualitate

Un șofer de TIR, de 21 de ani, din Ucraina a intrat într-o casă. O dubă parcată a fost făcută praf

La data de 08 noiembrie 2022, în jurul orei 08:13, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe DN26, în interiorul localității Șivița, din județul Galați, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, care au ajuns la fața locului, au stabilit faptul că un bărbat de 21 ani din Ucraina, în timp ce conducea un tir înmatriculat în țara de domiciliu, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați spre vama Oancea, ar fi adormit la volan, moment în care ar fi pierdut controlul direcției de mers al ansamblului auto format dintr-un cap tractor și o semiremorcă, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a direcției sale de mers, a lovit un stâlp de beton pentru iluminat stradal și a pătruns în curtea unei proprietăți unde a lovit un autovehicul parcat. Din impact a ricoșat și a pătruns apoi în curtea imobilului învecinat unde a lovit mai multe anexe gospodărești.

În urma acestui eveniment rutier au rezultat doar pagube materiale, astfel că nicio persoană nu a fost vătămată.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Traficul este blocat momentan pe DN26 pe ambele sensuri de mers, iar polițiștii care se află la fața locului vor permite în cel mai scurt timp circulația, în mod dirijat, intermitent, pe o singură bandă de mers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen