vineri, iulie 19, 2024
Actualitate

A fost arestat bărbatul care a răpit cele două fetițe. Și-a bătut joc de ele în mai multe rânduriDin cercetările efectuate în cauză a reieșit că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, prin exercitarea de constrângeri fizice și amenințări, ar fi forțat, pe rând, persoanele vătămate minore să întrețină mai multe raporturi și acte sexuale, în timp ce se aflau într-o parcare situată pe DN10, între localitatea Întorsura Buzăului și municipiul Buzău, dar și în localitatea Valea Nicovani din județul Prahova.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cele două minore au fost preluate de către un reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, fiind instituționalizate și internate în regim de urgență.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, în cauză fiind întocmit
dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și coruperea sexuală a minorilor.

Reamintim faptul ca ieri, a fost activat mecanismul alertă răpire copil, după ce un bărbat a răpit două surori. Fetițele au ajuns în custodia acestuia cu acordul mamei, după ce bărbatul i-a spus ca le ia la un grătar pentru două ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen