O fetiță de 8 luni din comuna Negrilești a murit subit în această dimineață. Polițiștii fac cercetări

O fetiță de 8 luni din comuna Negrilești a murit subit în această dimineață. Ambulanța a fost chemată de urgență la adresa copilului, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic, pentru a readuce pruncul la viață.

 

Cazul a intrat în atenția polițiștilor. Aceștia au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Trupul neînsuflețit al fetiței se află în acest moment la Galați, pentru efectuarea necropsiei.

 

Momentan nu se știe de ce a murit bebelușul.

 

Update

 

La data de 13 decembrie 2022, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, cu vârsta de 35 de ani, domiciliată în satul Negrilești, cu privire la faptul că fiica sa, cu vârsta de 8 luni, a decedat.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci, dar și un echipaj de la ambulanță, iar cadrele medicale au constatat decesul.

Din primele verificări efectuate la fața locului și în urma examinării sumare a cadavrului fetiței de 8 luni, nu au fost constatate urme de violență pe cap, corp sau membre. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cauza decesului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *