joi, mai 23, 2024
Actualitate

Daruri și colinde din partea copiilor din Umbrărești și din partea Parohiei Umbrărești 1

În această seară, un grup de copii de la Școala gimnazială Nr 1 și Școala gimnazială „Sfântul Stelian”    din comuna Umbrărești s-au deplasat alături de preotul paroh, Ioniță Gheorghiță  la biserica din satul Piscu Corbului din comua Nicorești, pentru a colinda și pentru a dărui daruri persoanelor nevoiașe.Ajunși la biserică, copiii și părintele au fost întâmpinați de enoriași și de preotul paroh, Andrei Milea. Apoi, oaspeții veniți de la Umbrărești au recitat colinde.După ce umbrăreștenii au terminat de colindat, a venit rândul copiilor din Piscu Corbului să colinde.

În continuare, după terminarea colindelor a venit momentul ca cei din Umbrărești să împartă darurile. Peste 500 de kilograme de daruri ce constau în haine, încălțăminte, jucării și dulciuri au reușit credincioșii din Parohia Umbrărești 1 să strângă. Cadourile au fost împărțite persoanelor nevoiașe.La final, copiii din Umbrărești și preotul au mers la o gospodărie din satul Mălureni, unde au colindat pentru întreaga comună Nicorești.

Pagina Fii Informat Umbraresti a transmis live colindele. Click aici pentru a vedea live-ul.

De asemenea, menționăm faptul că între Parohia Umbrărești 1 și parohia Piscu Corbului a fost făcut un parteneriat cultural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen