marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Un tânăr a fost prins de radar cu 135 km/h prin Tecuci și cu 185km/h între Tecuci și Drăgănești

La data de 18 decembrie 2022 a fost înregistrat cu viteza de 125 km/h în municipiul Tecuci, un autoturism, al cărui conducator auto nu a oprit la semnale polițiștilor rutieri. Bărbatul aflat la volan a accelerat, demarând în trombă, iar un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Tecuci a pornit în urmărire, fără a se reuși oprirea acestui autoturism.

Ulterior același autoturism a fost înregistrat cu aparatul radar, pe DN25, între Tecuci și Drăgănești cu viteza de 185 Km/h, fiind filmat din spate, iar în satul Malu Alb a fost urmărit circa 10 minute fără ca cel aflat la volan să oprească la semnalul polițiștilor, după care a fost pierdut.

În urma activitaților investigative efectuate de polițiști, la data de 22 decembrie 2022, conducătorul auto a fost depistat, este vorba despre un tânăr cu vârsta de 21 de ani, din satul Toflea, comuna Brahășești, județul Galați.

A fost sanctionat contravențional cu amenzi în valoare de 5.945 lei, reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 300 de zile, fără valabilitate la dovadă și reținerea certificatului de înmatriculare pentru folii pe geamurile față fară autorizație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen