vineri, iulie 19, 2024
Actualitate

Accident pe un drum intens circulat din județul Galați. Două femei au ajuns la spital

La data de 11 ianuarie 2023, la ora 07:18, Poliția Galați a fost sesizată prin Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DN26, la ieșirea din municipiul Galați, a avut loc un eveniment rutier.

Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 68 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 26, având direcția de deplasare către localitatea Vânători, la km. 5 + 300 de metri, ar fi acroșat separatoarele de mers și ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care era condus regulamentar de o femeie, cu vârsta de 28 de ani, domiciliată în satul Șivița, județul Galați.

În urma impactului, cele două autovehicule au fost avariate și au fost rănite 2 persoane, conducătoarea auto de 28 de ani și soția conducătorului auto, pasageră pe bancheta din dreapta față, cu vârsta de 68 de ani. Acestea au fost preluate de echipajele de la ambulanță și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei pentru investigații medicale de specialitate.

Conducătorii auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.


Traficul nu a fost blocat, s-a circulat dirijat pe o singură bandă de mers dinspre localitatea Vânători spre municipiul Galați, până la finalizarea cercetării la fața locului.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili împrejurările și cauzele care au dus la producerea acestui accident rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen