marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Accident în apropiere de Tudor Vladimirescu. Două persoane au ajuns la spital

La data de 10 aprilie 2023, în jurul orei 12:04, la intersecția dintre DC 42 cu DJ 254A, în apropiere de localitatea Tudor Vladimirescu, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 49 de ani, din localitatea Moinești, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DC 42, dinspre Hanu Conachi către Tudor Vladimirescu, când ar fi pătruns în intersecția cu DJ 254A a intrat în impact cu un alt autoturism, care era condus regulamentar pe acea arteră rutieră, către DN 25, de un bărbat, cu vârsta de 52 de ani.

După producerea evenimentului rutier, a rezultat avarierea celor 2 autoturisme și vătămarea corporală a conducătorului auto de 52 de ani și a unei femei, cu vârsta de 49 de ani, pasageră în cel de-al doilea autovehicul.

Persoanele rănite au fost preluate și transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate.

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

 

Comunicat IPJ Galați,  foto ilustrativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen