vineri, iulie 19, 2024
Actualitate

Update: Femeia și fetele care s-au bătut la Tecuci au fost puse sub control judiciar pentru următoarele 60 zile

Update 16 mai 2023

În cursul zilei de astăzi, 16 mai 2023, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci au fost prezentate, cu propunerea luării unei măsuri preventive, toate cele 4 persoane implicate în conflictul din data de 10.05.2023, atât femeia de 38 de ani, cât și cele 3 minore, cu vârstele de 15, respectiv 14 ani.

 

După activitățile desfășurate, la acest moment, în cursul anchetei penale, procurorul de caz a dispus, față de toate cele 4 persoane, luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Update 15 mai 2023

 

Mama uneia dintre fetele implicate în bătaia de la Tecuci a fost arestată în cursul acestei zile. Femeia de 38 de ani din Tecuci   a fost reținută pentru 24 de ore si va fi dusa în arestul IPJ GALAȚI.

 

Ea va răspunde pentru  infracțiunile de lovire si alte violente si tulburarea liniștii si ordinii publice. Totodată   s-a dispus extinderea urmăririi penale și pentru infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.

 

Stire inițială

La data de 10 mai 2023, ora 13.09, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Costache Racoviță, din municipiul Tecuci, ar fi avut loc o agresiune fizică între trei tinere, eleve în cadrul a două unități de învățământ situate în imediata apropiere.

Din verificările preliminare, polițiștii au stabilit că, la data mai sus menționată, în jurul orei 13.00, în timpul pauzei dintre orele de curs, mai mulți elevi ar fi ieșit în afara celor două unități de învățământ, care sunt situate pe strada Costache Racoviță, în vederea socializării, în zona unui bloc de locuințe.

În acest loc s-au întâlnit și trei adolescente, două de 15 ani, eleve în clasa a IX -a și una de 14 ani, elevă în clasa a VIII -a.

Între cele trei eleve ar fi avut loc o discuție în contradictoriu, în urma căreia s-ar fi agresat fizic și și-ar fi adresat cuvinte și expresii vulgare.

De asemenea, ulterior acestui incident, în zona respectivă a venit și mama uneia dintre minore, o femeie de 38 de ani, care ar fi lovit-o cu palma în zona feței de mai multe ori pe cea de 14 ani.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările vor fi continuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum și gradul de participare al fiecărei persoane.

 

Comunicat IPJ Galați

 

Video:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen