vineri, mai 24, 2024
Actualitate

Galaţi: Elev cercetat pentru că a venit cu droguri la liceu

Nu mai e o noutate.  A devenit o obișnuință.  Se cunoaște faptul ca tot mai mulți elevi de școală și de liceu consumă droguri. Unul dintre ei ar fi venit cu ele în sala de clasă.

 

Astfel,  la data de 6 octombrie 2023, la ora 12:45, directorul unei unități de învățământ preuniversitar din municipiul Galați a sesizat Secția 3 Poliție Galați, cu privire la faptul că un elev de clasa a X – a, din cadrul respectivei instituții ar avea asupra lui, 5 bucăți dintr-o substanță albă, tip cristal.

 

La fața locului au ajuns în scurt timp polițiști din cadrul Secției 3 Poliție, care au identificat elevul, un adolescent, cu vârsta de 16 ani, din municipiul Galați și au procedat la ridicarea celor 5 bucăți de tip cristal, de mici dimensiuni, care fuseseră găsite de cadrele didactice, fiind bănuite a face parte din categoria substanțelor psihoactive.

 

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Galați împreună cu cei din cadrul Biroului Siguranță Școlară și a celor de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Galați, pentru stabilirea întregii situații de fapt și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Comunicat IPJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen