Talentele din Umbrărești au strălucit din nou la concursurile din țară

Talentele din Umbrărești au strălucit din nou la concursurile din țară. În ultima perioadă, în mai multe localități din România au avut loc festivaluri și concursuri dedicate muzicii. La câteva dintre ele au participat și o parte din fetele de la Umbrărești.

La festivalul „Theo Music” desfășurat în Galați, au participat Ursu Antonia și Tonu Cristina. La evenimentul „Cânt și Joc de la Moșii Noștri” care a avut loc la Târgu Ocna, a participat Prodan Monica, iar la „Festivalul Internațional Octombrie pe portativ ediția a IV-a” a participat Alesia Saulea.

În Galați, Ursu Antonia și Tonu Cristina au strălucit, aducând acasă distincții impresionante. Ursu Antonia a obținut premiul I la categoria pop internațional, iar Tonu Cristina a fost onorată cu Trofeul pentru categoria muzică populară. Aceste victorii nu ar fi fost posibile fără îndrumarea și sprijinul constant oferit de către talentatul profesor de canto Claudiu Vișan de la Casa de Cultură Tecuci.

La evenimentul „Cânt și Joc de la Moșii Noștri” din Târgu Ocna, Monica Prodan a impresionat publicul și juriul cu vocea sa remarcabilă, obținând locul al II-lea. Eleva, îndrumată de același profesor talentat, Claudiu Vișan, a demonstrat din nou că munca și dedicarea duc la reușite remarcabile.

La „Festivalul Internațional Octombrie pe Portativ”, Alesia Saulea a strălucit cu adevărat. A obținut premiul I la secțiunea 11-12 ani, categoria muzică în limba maternă și a fost recompensată cu premiul presei, care reprezintă o invitație la un festival important din Italia. Aceasta nu ar fi fost posibil fără îndrumarea și sprijinul profesorului său de canto, Dragos Gheorghiu, de la Școala de Canto Soul Music Art.

Felicitări tuturor pentru aceste reușite excepționale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *