marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Cât tupeu. Un tânăr de 20 de ani din comună a încercat să treacă de poliție conducând drogat și cu permisul suspendat. Oamenii legii nu l-au iertat

Duminică, 29 octombrie 2023, în jurul orei 15:45, un echipaj de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Urbană Galați, în timpul executării unor activități pe linie de rutieră dispuse în baza unui plan de acțiune în acest sens la nivelul Poliției Municipiului Galați, a oprit în trafic, pentru control, pe strada Ștefan cel Mare, în interiorul localității Umbrărești, un autoturism care era condus de un tânăr, de 20 de ani, cu domiciliul în această localitate.Conducătorul auto a fost testat atât pentru consumul de băuturi alcoolice, cât și pentru cel de substanțe psihoactive.

În primul caz, rezultatul a fost negativ, însă în cel de-al doilea caz au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

De asemenea, s-a stabilit că tânărul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Comunicat IPJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen