miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Fată de 21 de ani din Tecuci, găsită beată mangă la volan. A intrat cu mașina în șanț. Atât ea, cât și prietenul ei, s-au ales cu dosar penal

La data de 21 ianuarie 2024, în jurul orei 03:20, o femeie în vârstă de 21 ani, din Tecuci, în timp ce conducea autoturismul pe strada Tecuciul Nou, din municipiul Tecuci, în timpul manevrei de mers înapoi, ar fi căzut cu autoturismul în șanțul din partea dreaptă a sensului de mers către comuna Munteni, rezultând astfel avarii ușoare ale autovehiculului.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condusă la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Rezultatul testării cu privire la substanțele psihoactive a fost negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și încredințarea unui autovehicul unei persoane despre care se cunoaște că se află sub influența băuturilor alcoolice, întrucât proprietarul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 24 de ani, din municipiul Tecuci, i-ar fi permis femeii, în aceste condiții, să se urce la volanul autovehiculului.

Comunicat IPJ Galați

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen