sâmbătă, mai 18, 2024
Fără categorie

Vreme frumoasă de Paște. Nu va ploua

Gura târgului în această perioadă nu are altceva de făcut decât să-i amăgească pe oameni cu starea vremii de Paște. Ba că plouă, ba că va bate vântul etc.

Noi am consultat prognozele, am analizat traiectoria maselor de aer și vă transmitem așa: nu va ploua, nici nu va bătea vântul, va fi perfect pentru stat afară la iarbă verde.

Așadar, în județul Galați, în prima zi de Paște în termometre valorile termice se vor ridica până la temperatura de 23 de grade. Va fi însorit, iar vântul va adia slab.

Harta temperaturilor în prima zi de Paște. Sursa: Windy

Luni, în a doua zi de Paște va fi și mai cald. Temperatura se va ridica la 26 de grade la umbră. La soare este posibil să ajungă și la 30 de grade.

Zonele unde va ploua luni, în a doua zi de Paște. Sursa: Windy

Marți, în ultima zi liberă, temperatura va scădea ușor la valoarea de 24 de grade. Pe cer își vor face apariția și câțiva norișori. La fel ca și în primele două zile de Paște, șansele de a ploua rămân scăzute.

Harta norilor în a treia zi de Paște. Sursa: Windy

Acum rămâne să vă bucurați cu familia sau apropiații de zilele de Paște și de vremea frumoasă. Dacă conduceți, nu riscați să urcați la volan sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Polițiștii vor fi la datorie, forțele fiind suplimentate.

Vă doresc tuturor o vacanță plăcută și sărbători cu bine!

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen