miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

A fost arestat șoferul care provocat accidentul mortal de la Călmățui

În data de 2 iunie 2024, în jurul orelor 00:20, un bărbat în vârstă de 37 ani, din satul Călmățui, comuna Grivița, județul Galați, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 254, în interiorul localității Grivița, ar fi pierdut controlul direcției de mers și ar fi intrat într-un cap de pod.

În urma accidentului, pasagerul de pe locul din dreapta-față al autoturismului, un bărbat de 56 ani, din sat Grivița, comuna Grivița, județul Galați, a decedat din cauza rănilor survenite.

Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit că acesta are permisul de conducere anulat.

În urma administrării probatoriului în cauza penală, în data de 7 iunie 2024, față de conducătorul auto s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore.

După prezentarea bărbatului, de 37 de ani, la Judecătoria Liești, judecătorul de drepturi și libertăți a admis solicitarea comună a procurorului de caz și a polițiștilor, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Comunicat IPJ Galați

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen