vineri, mai 24, 2024
Actualitate

ACCIDENT PROVOCAT DE UN ȘOFER BĂUT ȘI FĂRĂ PERMIS

Un șofer băut și fără permis a provocat un accident grav aseară, pe o stradă, din orașul Galaţi. În urma accidentului au fost rănite două persoane aflate în mașină, dar și șoferul.

Poliţia a fost sesizată, în data de 16 decembrie 2021, în jurul orei 01.16, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Rizer din municipiul Galaţi, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism.


Poliţiştii din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Galaţi, care au ajuns imediat la faţa locului, au stabilit faptul că un conducător auto în vârstă de 30 ani, din Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lozoveni, dinspre strada Al. Măcelaru, la intersecţia cu strada Bucovinei, a efectuat viraj la stânga pe aceasta cu direcţia de deplasare către strada Rizer, iar în curbă, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă pătrunzând pe trotuar, lovind cu partea din faţă un copac, după care a fost proiectat cu partea din spate în gardul unui imobil.


În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto şi a unui bărbat de 32 ani, pasager dreapta faţă, şi vătămarea corporală uşoară a unei adolescente de 17 ani, pasageră pe bancheta din stânga spate.


Bărbatul de 30 ani a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat şi s-a stabilit, de asemenea, că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio o categorie de vehicul.


Toate cele trei persoane au fost conduse la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, dar şi pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cazul conducătorului auto.


În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de Vătămare corporală, Conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Foto: GSDG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen