vineri, mai 24, 2024
Actualitate

Lovit cu scândura în cap pentru că făcea gălăgie. Conflict sângeros la Galați

Apahida. Copil lovit în cap, cu sapa, de vecinul pe care-l ajuta la tăiat  tulpini: „Dacă te lovesc, eu voi chema salvarea”! - Ziar Gazeta de Cluj

Conflict sângeros la Galați, ieri după amiază. Un adolescent în vârstă de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit cu o scândură în cap.

Adolescentul se afla cu fratele sau într-un parc din Galați, iar la un moment dat cei doi s-au luat la ceartă, făcând gălăgie. Deranjat de zgomot, un tânăr de 18 ani aflat cu concubina sa tecuceancă și cu unul dintre copii lor, a intrat în conflict cu cei doi.

Între cei trei s-a ajuns la agresiuni fizice, iar tânărul tată a luat o scândură și l-a lovit în cap pe adolescentul de 17 ani. Agresorul a mai vrut să lovească, dar l-au oprit persoanele din jur.Victima a ajuns la Spitalul de Copii suferind o fractură cu înfundare la nivelul capului. Adolescentul are nevoie de 40-50 de zile de îngrijiri medicale, iar raportul medico-legal a arătat că viața i-a fost pusă în periol.

În cursul acestei zile, tânărul de 18 ani a fost arestat preventiv pentru 30 zile, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, fiind acuzat de tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen