sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

NEWS ALERT | Rușii au bombardat la 15 kilometri de România

Rachete ruseşti au distrus o unitate militară lângă Ismail, la Cairaclia. În această dimineață, 1 martie, armata rusă a lansat un atac cu rachete asupra unei baze militare din satul Cairaclia (Loshchinovka), regiunea Odesa, aflat la doar 15 km de granița cu România. Atacul a fost anunțat de primarul orașului Ismail, Andrey Abramchenko, precum și de șeful Consiliului Public din cadrul Administrației Regionale de Stat Odesa, Serghei Bratchuk, citați de ziarul ucrainean Observatorul.

 

Andrei Abramchenko a menționat că atacul a vizat o stație radar din Cairaclia. Nu este specificat dacă există morți sau răniți. Primarul le-a cerut însă locuitorilor orașului Ismail să rămână în case.

 

„Dragi cetățeni din Ismail! A a avut loc un atac cu rachete asupra unei unități militare din satul Loshchynivka. În legătură cu o lovitură cu rachete asupra unei unități militare din Loshchynivka, vă rog să rămâneți acasă dacă este posibil, până când situația operațională este complet clarificată”, a spus Abramchenko. Cairaclia este un sat la 15 km de granița Ucrainei cu România, în Raionul Ismail.

 

(Viața Liberă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen