joi, aprilie 18, 2024
Actualitate

Tragedii trase la indigo, la granița dintre județele Vrancea și Galați. Două persoane sunt căutate în ape

Tragedii trase la indigo la granița dintre județe Vrancea și Galați. Două persoane sunt căutate în ape. Una este dată dispărută în Râul Siret, iar alta în Lacul Doaga, locații aflate circa la 1 kilometru distanță.

 

Pentru prima persoană dispărută în apele Râului Siret, apelul la 112 s-a dat în jurul orei 14:00. Este vorba de un bărbat de 49 de ani din satul Cosmești Vale. Potrivit soției sale, dar și a martorilor, acesta s-a dus înainte la un bar, iar apoi a plecat la râu, pentru a-i face baie cățelușei sale.  Au intrat în apă amândoi, însă la mal a mai ieșit doar cățelușa.

Alerta a fost dată de un bărbat, care a observat că cel intrat în apă nu a mai ieșit la mal. La locul evenimentului a intervenit un echipaj SAJ, un echipaj cu barcă de la Tecuci, un echipaj de la SVSU Cosmești, dar și polițiști. Până la această oră, bărbatul nu a fost găsit.

 

A doua persoană căutată este un tânăr de 24 de ani. Acesta s-a înecat în Lacul Doaga, unde venise să facă plajă. Apelul la 112 s-a tot în jurul orei 14, iar la fața locului au intervenit pompierii de la ISU Vrancea cu  1 autospecială de transport scafandri de intervenție și 1 barcă pneumatică. În aceste momente tânărul este căutat în ape.

 

Vom reveni cu noi date pe parcurs ce le vom avea. Cele două persoane sunt căutate în ape de mai bine de 5 ore. Reamintim că acum trei zile un tânăr de 19 ani din Nicorești, a fost găsit în același loc unde a fost văzut ultima dată bărbatul de 49 de ani.

 

Urmărește-ne și pe Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen