vineri, iulie 19, 2024
Actualitate

Traficanții de droguri din județele Galați, Neamț, Iași și Timiș au fost puși pe burtă de polițiști. 12 persoane au fost arestate

La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași au pus în aplicare 18 mandate de percheziție domiciliară, în  județele Iași, Neamț, Galați și Timiș, într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 

În cauză, s-a reținut că, începând cu anul 2022, mai multe persoane din orașul Târgu Frumos, județul Iași ar fi comercializat droguri de mare risc, droguri de risc și substanțe cu efecte psihoactive consumatorilor de astfel de substanțe din județul Iași.

 

Procurorii D.I.I.C.O.T.– Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea a 12 persoane, iar, la data de 25 noiembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus arestarea preventivă a 10 persoane și măsura arestului la domiciliu față de două persoane.

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul polițiștilor B.C.C.O.  Timișoara, B.C.C.O. Galați, B.C.C.O. Bacău,  Poliția Orașului Târgu Frumos, polițiștilor de frontieră ai I.T.P.F. Iași și jandarmilor din cadrul  grupărilor mobile de jandarmi Bacău și Timiș, respectiv inspectoratelor de jandarmi județene Iași și Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen