Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut lângă Ivești. Poleiul a făcut probleme în tot județul

În această dimineață, lângă localitatea Ivești, mai exact pe DJ254 a avut loc un accident rutier. Din primele date se pare că un șofer, pe fondul unui carosabil acoperit cu polei, a pierdut controlul direcției de mers, ajung în șanțul de pe marginea drumului.

 

În urma evenimentului rutier, șoferul și o  pasageră din autoturism au fost răniți ușor. Conducătorul auto deține permis auto valabil, a fost testat pentru alcool, iar rezultatul a fost 0. Polițiștii au   deschis un dosar penal pentru vătămare corporală. Cauza probabilă a accidentului este neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

 

Probleme au fost și pe celelalte drumuri din județ. Între Pechea și Costache Negri, dar și la Rediu, două autobuze au ajuns în șanțurile de pe marginea drumului. Din fericire, nu au fost victime.

 

De asemenea, județul Galați este sub un cod galben  până mâine dimineață, ora 6, unde  se vor semnala precipitații slabe mixte (ploaie, burniță și lapoviță) și pe arii relativ extinse se va depune polei.

 

Ar putea fi o imagine cu hartă şi text care spune „MM BT SV SJ BH BN IS NT AR MS HR AB TM B’C vS HD SB CV CS GL GJ VL AG PH BZ DBL MH BR TL oT DJ CL TR GR CT”

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *