sâmbătă, iunie 15, 2024
Cultural

O nouă lansare de carte la Umbrărești. Povestea unui tânăr care a luat-o pe căile nedrepte

A aparut la Editura Printech Bucuresti, mini romanul The Third Hidden ( Cel de-al Treilea Ascuns) al parintelui scriitor Toderita Rusu.

Cartea este dedicata tuturor varstelor si vrea sa arate dragostea Lui Dumnezeu si purtarea Sa de grija pentru toti oamenii, inclusiv pentru cei necredinciosi sau rau credinciosi.

Dumnezeul cel nevazut si ascuns este prezent cu toti in fiecare moment al vietii noastre si intervine direct sau indirect pentru ingradirea sau oprirea relelor si nedreptatilor ce ne asupresc din cauza departarii noastre de Dumnezeu.

Personajele principale, ca si celelalte, sunt fictive, doar intamplarile aratate sunt adevarate. Actiunile s-au petrecut in mai multe locuri ale tarii. Nicolae, un copil de clasa a VIII-a, este framantat de multele lucruri nefiresti din viata lui, dar si din viata celorlalti.

Isi pierde mentorul, parintele Evlampie, si in anii de liceu, apuca pe caile cele nedrepte si urate. Dumnezeu il atentioneaza ingaduindu-i o boala nemiloasa, il vindeca, dar aflandu-se in primejdie de moarte sufleteasca, boala recidiveaza si Nicolae moare.

Parintii lui Nicolae blestema pe Dumnezeu pentru acest fapt, dar Dumnezeu intervine printr-o viziune prin care ii incredinteaza ca fiul lor este bine dincolo.

Se intorc si ei cu adevarat la Dumnezeu, traiesc multe bucurii si aici avand parte de un alt copil si in cele din urma, cu totii se regasesc Dincolo, in Imparatia Lui Dumnezeu.

Cartea a fost lansata de ziua mamei, la scoala Sfantul Stelian si se va bucura de o noua prezentare la Biblioteca Judeteana V A Urechea, din Galati, joi, 16 martie orele 17:00. Prefatatori sunt: profesor emerit Aurelia Meghea si criticul literar, scriitor si jurnalist Adrian Secara.

Comunicat de presă transmis de Asociația Cultural Filantropica Ion T.Sion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen