miercuri, februarie 21, 2024
Actualitate

Un bărbat de 79 de ani se zbate între viață și moarte. A făcut accident în apropiere de Cosmești

Un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, a avut loc la data de  5 decembrie, în jurul orei 15:40, la intersecția dintre DE 581 (DN 24) și DJc252, în afara localității Cosmești din județul Galați.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci și de cei din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 79 de ani, din sta Coasta Lupei, comuna Nicorești, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 252, din direcția sat Băltăreți, la intersecția cu DE 581, a pătruns pe cel din urmă, moment în care a intrat în impact cu autoutilitară condusă de o femeie, în vârstă de 45 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, care avea direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci către comuna Cosmești.

Din impact, primul autovehicul a fost proiectat într-un altul ce se afla staționat în așteptare pe DJ 252, pentru a acorda prioritate vehiculelor ce se deplasau pe DE 581, la volanul căruia se afla un bărbat cu vârsta de 28 de ani.

De asemenea, bărbatul de 28 de ani, observând impactul iminent, a încercat să-l evite și a efectuat manevra de mers înapoi, însă a intrat în impact spate-față cu un alt autovehicul aflat în spatele lui, condus de o femeie, cu vârsta de 37 de ani, din comuna Poiana, județul Galați.

A rezultat rănirea gravă (stare comatoasă) a conducătorului auto de 79 de ani. A fost preluată de către medici  în stare de inconștiență cu respirație.  A suferit un traumatism cranio cerebral  sever, plăgi si contuzii numeroase, fiind transportat de urgență la Spitalul Municipal Tecuci.

Ceilalți conducători auto au fost testați cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

În cauză a fot întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest accident rutier.

Nu uita sa ne urmărești și pe WhatsApp

Urmărește-ne și pe Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen